Veelgestelde vragen

Waar kan ik de verwijzingslink vinden?

U vindt uw verwijzingslink in de welkomstmail die u heeft ontvangen nadat u zich heeft geregistreerd voor het programma. Deze e-mail is gestuurd door het Referral Program voor G Suite en u zou deze binnen 24 uur moeten ontvangen.

Als u uw welkomstbericht niet kunt vinden, bekijkt u het tabblad Reclame in Gmail. U kunt ook contact met ons opnemen via het e-mailadres waarmee u zich heeft aangemeld als u de link niet kunt vinden.

Hoeveel kan ik verdienen?

Als lid van het G Suite Referral Program kunt u een bonus verdienen voor elke nieuwe gebruiker die zich aanmeldt: €12 (voor het G Suite Basic-model) of €24 (voor het G Suite Business-model), tot een maximum van €2400 per domein.

Een gebruiker wordt gedefinieerd als een afzonderlijk account dat tot het klantdomein behoort. Het bonusbedrag voor uw verwijzing wordt gebaseerd op het aantal gebruikers dat voor een periode van ten minste 120 dagen heeft betaald.

Product Beschrijving Verwijzingsbonus
G Suite Basic Een reeks productieve samenwerkings-apps: professionele e-mail, gedeelde agenda's, online documentbewerking en -opslag, videovergaderingen en meer. €12 per gebruiker (tot een maximum van €1200 per klant)
G Suite Business Naast alle functies in G Suite Basic biedt G Suite Business onbeperkte opslagruimte en Google Vault voor elke gebruiker. Daarnaast krijgt u aanvullende functies voor beheer, controle en rapportage in Drive. €24 per gebruiker (tot een maximum van €2400 per klant)

Wie komt er in aanmerking voor verwijzingsbetalingen?

Klanten komen in aanmerking voor uitbetaling van de bonus als ze nieuwe G Suite-klanten zijn die zich nog niet eerder hebben aangemeld voor een proefperiode.

Hoe werkt de korting via de kortingsbon?

Als u een van uw verwijzingen een kortingsbon geeft, heeft deze klant recht op 20% korting per gebruiker in het eerste jaar als G Suite-klant. Uw verwijzingen kunnen de kortingscode in het factureringsgedeelte van hun Beheerdersconsole invoeren wanneer ze zich aanmelden (of gedurende de proefperiode van veertien dagen).

Elke kortingscode is uniek en kan worden ingewisseld door slechts één klant in het land waarin u zich heeft geregistreerd.

Wanneer en hoe word ik betaald?

U komt in aanmerking voor betaling zodra uw verwijzing ten minste 120 dagen een betalende G Suite-klant is. Wanneer u in aanmerking komt voor uw eerste betaling, nemen we contact met u op om uw bankgegevens op te vragen via ons beveiligde formulier. U ontvangt dan een directe storting op uw bankrekening.

Waarom heb ik mijn betaling nog niet op mijn bankrekening ontvangen?

Betalingen worden op maandbasis verwerkt. Als u nog geen betaling heeft ontvangen, zult u deze waarschijnlijk bij de volgende maandelijkse betaalcyclus ontvangen. Neem contact met ons op met uw accountgegevens om dit te verifiëren.

Mijn verwijzingen zijn vergeten de verwijzingslink te gebruiken. Is er een manier om deze verwijzingen toch terug te koppelen naar mijn account?

We kunnen verwijzingen niet terugkoppelen naar uw account als ze tijdens hun registratie geen gebruik hebben gemaakt van uw verwijzingslink.

Kan ik worden betaald voor eerdere klanten die ik heb doorverwezen voordat het Referral Program werd opgezet of voordat ik me heb aangemeld?

Via het Referral Program worden verwijzingen bijgehouden die nieuwe G Suite-klanten zijn. We kunnen geen verwijzingstegoed bieden aan klanten die zich hebben aangemeld of aan een proefperiode zijn begonnen vóór de start van het programma of voordat u zich heeft geregistreerd.

Wanneer is het Referral Program beschikbaar in mijn land?

Het Referral Program voor G Suite is momenteel beschikbaar in deze landen. We kunnen u geen exacte datum geven, maar hopen het programma snel uit te breiden naar uw regio. Geef uw locatie aan ons door en laat ons weten hoe we contact met u kunnen opnemen wanneer het programma voor u beschikbaar komt.

Kan ik klanten in elk land doorverwijzen?

Als u een klant in een ander land wilt doorverwijzen, moet u zijn geregistreerd in dat land of in een land in dezelfde regio.

Als u bijvoorbeeld in India woont, kunt u klanten doorverwijzen in elk land in de regio Azië-Pacific. Als u echter in India woont en iemand wilt doorverwijzen in het Verenigd Koninkrijk, moet u zich registreren in het Verenigd Koninkrijk of een ander land in de EMEA-regio (Europa, Midden-Oosten en Afrika).

Het programma is momenteel beschikbaar in deze landen. U heeft een bankrekening nodig in elk land waarin u zich registreert. Er wordt momenteel geen tegoed verstrekt voor doorverwezen klanten buiten de vermelde landen.