Google+

Communiceren met collega's via een beveiligd sociaal netwerk voor het bedrijf

  • Vorm een online community waarin medewerkers veilig en in realtime teamupdates, nieuwe ideeën en gezamenlijke interesses kunnen delen.
Nu starten Neem contact met ons op

Kennis en ideeën delen via het forum van uw team

Met posts, reacties en communities kan uw team via Google+ gemakkelijk op de hoogte blijven en ideeën uitwisselen.

Contact houden met teamleden, waar ze ook zijn

Via de krachtige Android- en iOS-apps kunnen zelfs werknemers die niet op kantoor werken, gemakkelijk op de hoogte blijven van de nieuwste bedrijfsupdates en -discussies.

Bepalen welke werknemers toegang hebben tot openbare content

U kunt bepalen of uw werknemers openbare content kunnen bekijken, maken en bewerken binnen uw bedrijfsnetwerk. De mogelijke opties lopen uiteen van 'volledig openbaar' tot 'volledig privé'.

Foto's en video's brengen gesprekken tot leven

Google+ is een geweldige manier om al uw demovideo's, schermafbeeldingen, productfoto's en rich media te delen die relevant zijn voor uw volgers.

Onderweg delen, communiceren en reageren

Met de Google+ app voor Android en iOS kunt u delen terwijl u onderweg bent. Deel locaties of foto's die u heeft gemaakt op een zakenreis. Ze worden meteen opgeslagen en zijn klaar om gedeeld te worden.

Google+ werd al snel populair in ons bedrijf voor interne gesprekken. Het heeft eigenlijk de plaats ingenomen van ons interne sociale netwerk.

Martin Russell

Just Eat

Veelgestelde vragen over Google+

Kan ik bepalen of mijn openbare communityberichten op mijn profielpagina worden weergegeven?

Ja. Met de instellingen in Google+ bepaalt u zelf of uw berichten voor Google+ worden weergegeven of verborgen in uw profiel.

Hoe wordt de privacy van gebruikersprofielen gehandhaafd?

Beheerders kunnen een standaardinstelling configureren om te voorkomen dat gebruikersprofielen worden weergegeven in openbare zoekresultaten. Er zijn bovendien uitgebreide gebruikersopties beschikbaar om de zichtbaarheid van profielinformatie te beperken.

Hebben teams de mogelijkheid sociale gesprekken privé te houden?

Ja. Beperkte communities zijn extra beveiligd, omdat alleen gebruikers binnen uw organisatie lid kunnen worden. Of het nu om de ontwerpen van uw bètaproduct gaat of aantekeningen van uw team op locatie: alles wat u plaatst, blijft beperkt tot de organisatie.