Bent u een nieuwe gebruiker? Begin hier

Begin bij het begin

  • Uploaden en opslaan
  • Synchroniseren en toegang
  • Bekijken en updaten
  • Organiseren en zoeken
  • Delen en samenwerken

 

Aan de slag met My Drive

Aan de slag met Team Drives

Cheatsheet

  • Drive-cheatsheet Heeft u een snel overzicht nodig van de basisprincipes van Drive die u heeft geleerd? Download deze cheatsheet.

Beter samenwerken

  • Tien manieren om betere virtuele teams op te zetten Als u in een internationaal team werkt, kunt u G Suite gebruiken om mensen met elkaar in contact te brengen en naadloos te laten samenwerken.

  • Tien manieren om nieuwe teamleden in te werken Organisaties moeten nieuwe teamleden effectief kunnen trainen en inwerken. Gebruik G Suite om werknemers een makkelijke manier te bieden waarop ze zich kunnen oriënteren op uw projecten en snel productief kunnen worden.

  • Tien manieren om productievere gesprekken te voeren Ontvangt u heel veel e-mail? Is uw inbox niet meer te overzien? E-mail is fantastisch, maar soms ook een beetje overweldigend. Hier volgen enkele tips om efficiënter te communiceren en orde te brengen in de verschillende gesprekken.

  • Tien manieren om te brainstormen met G Suite Of u nu een naam zoekt voor een nieuw product of een andere plek om te lunchen: met G Suite kunt u gemakkelijk ideeën delen, snel feedback ontvangen en samenwerken met uw team.

Sneller werken

Tips

Alle tips voor Drive bekijken keyboard_arrow_right

Veelgestelde vragen

  • Welke typen bestanden kan ik uploaden naar Drive?

    U kunt elk bestandstype uploaden naar Drive: foto's, ontwerpen, tekeningen, opnamen, video's en al het andere wat u maar wilt opslaan.

  • Hoeveel opslagruimte heb ik?

    Als uw organisatie G Suite Basic gebruikt, heeft u 30 GB aan opslagruimte in Drive, Gmail en Foto's.

    Als uw organisatie G Suite Enterprise of G Suite Business gebruikt, heeft u onbeperkte opslagruimte (domeinen met minder dan vijf gebruikers hebben een opslagruimte van 1 TB per gebruiker).

    Als u niet zeker weet welke versie uw organisatie gebruikt, kunt u dit navragen bij uw G Suite-beheerder.

  • Hoe kan ik mijn opgeslagen bestanden bekijken op andere apparaten?

    Als u een bestand in Drive heeft opgeslagen, kunt u dit via elke webbrowser op elk apparaat openen. U kunt ook aan het bestand werken via de Drive-app op Android en Apple®iOS®.

    Als u bijvoorbeeld een bestand uploadt naar Drive op internet, hoeft u het bestand niet nogmaals te uploaden via uw telefoon of tablet. Het bestand wordt ook op die apparaten weergegeven.

    Zie Aan de slag met Drive voor meer informatie over de toegang tot uw bestanden.

  • Wat gebeurt er als ik een bestand in Drive verwijder?

    My Drive: Als u eigenaar bent van het bestand dat u verwijdert, wordt het bestand automatisch verwijderd van Drive op al uw apparaten en op internet. Verwijderde bestanden worden verplaatst naar de prullenbak. De bestanden tellen nog wel mee voor uw totale opslagruimte tot u deze definitief verwijdert uit de prullenbak. Als u een bestand waarvan u niet de eigenaar bent of een met u gedeeld bestand verwijdert, kunnen anderen het bestand nog steeds openen tot de eigenaar het bestand verwijdert.

    Team Drives: Elke Team Drive heeft een eigen prullenbak. Alleen leden met volledige toegang tot de Team Drive kunnen bestanden verwijderen. Bestanden en mappen in de prullenbak worden definitief verwijderd na dertig dagen of sneller als een lid met volledige toegang de bestanden verwijdert. Leden met volledige toegang en bewerkingstoegang kunnen content uit de prullenbak herstellen.

  • Wat zijn de verschillen tussen Team Drives en My Drive?

    De functies in My Drive en Team Drives zijn hetzelfde, met deze uitzonderingen:

    Team Drives My Drive
    Welke bestandstypen kan ik toevoegen? Alle bestandstypen* Alle bestandstypen
    Wie is de eigenaar van bestanden en mappen? Het team De gebruiker die het bestand of de map heeft gemaakt
    Kan ik bestanden en mappen verplaatsen? Gebruikers kunnen alleen bestanden verplaatsen. Beheerders kunnen mappen verplaatsen. Ja
    Kan ik bestanden synchroniseren met mijn computer? Nee** Ja
    Delen Alle teamleden zien dezelfde bestanden. Verschillende gebruikers zien verschillende bestanden in een map, afhankelijk van hun toegang tot individuele bestanden.
    Hoelang blijven verwijderde bestanden in de Prullenbak staan?
    • Elke Team Drive heeft een eigen prullenbak.
    • Bestanden en mappen in de Prullenbak worden na 30 dagen definitief verwijderd.
    • Leden kunnen specifieke bestanden eerder definitief verwijderen.
    Bestanden en mappen blijven in de Prullenbak staan totdat de gebruiker Definitief verwijderen selecteert.
    Kan ik bestanden herstellen? Ja. Dit is mogelijk als u bewerkingstoegang of volledige toegang heeft. Ja, indien u het bestand heeft gemaakt.

    *Behalve Google Maps-kaarten en bestaande documenten met bijgevoegde Apps Scripts

    **Gebruikers hebben binnenkort met de nieuwe Drive File Stream op pc en Mac® toegang tot hun Team Drives.

  • Waarom zou ik Team Drives gebruiken in plaats van Drive?

    Overweeg het volgende als gebruikers u vragen wanneer ze een Team Drive moeten maken:

    • Zijn de bestanden van belang voor de meeste of alle leden van een bepaald projectteam?
    • Gaan de bestanden over hetzelfde onderwerp?

    Als het antwoord op beide vragen 'ja' is, kunt u het beste een nieuwe Team Drive maken.

    Als de bestanden bij verschillende projecten horen, moet u meerdere Team Drives maken. Wanneer het aantal projecten en teams groeit, kan het moeilijk worden content te vinden en te beheren als u te weinig Team Drives heeft.