1

Werk samen aan een offerteaanvraag met uw team via Documenten

Heeft u een belangrijk voorstel dat vóór een strakke deadline moet worden ingediend? Heeft u input van verschillende teams nodig, maar wilt u problemen met versiebeheer en bewerkingsvergrendeling vermijden? Met Documenten kunt u samen met anderen content maken, realtime feedback geven met de reactiefunctie en gezamenlijk als team een overtuigende offerteaanvraag opstellen.

2

Krijg toegang tot uw bestanden op elk apparaat via Drive

Wilt u toegang tot een belangrijk bestand hebben wanneer u niet op kantoor bent en geen e-mail heeft? Moet u documenten op locatie bij een klant updaten, maar heeft u uw computer niet bij de hand? Zodra u een bestand heeft opgeslagen in Drive, kunt u het op elk apparaat openen en bewerken.

3

Produceer en deel bestanden voor hoogwaardig advertentiemateriaal met uw bureau via Drive

Werkt u aan bestanden voor advertentiemateriaal met uw bureau? Moet u ervoor zorgen dat iedereen beschikt over de nieuwste ontwerpen, video's, pdf's en meer? Sla werkbestanden en werkmappen op in Drive zodat u ze onmiddellijk kunt delen met uw bureau. Wanneer iemand feedback en goedkeuringen opneemt, laat Drive u zien welke bestanden zijn gewijzigd. Zo beschikt iedereen in verschillende regio's en tijdzones over dezelfde informatie.

4

Train uw salesmedewerkers op elk gewenst moment en op elke gewenste locatie via Hangouts

Heeft u salesmedewerkers op verschillende locaties die regelmatig moeten worden bijgeschoold? Wilt u de kosten voor training op locatie beperken? Gebruik Hangouts om een virtuele wereldwijde training te geven en zo tijd en reiskosten te besparen.

5

Beheer beurzen via Spreadsheets

Neemt u met meerdere teams deel aan een aankomende beurs met een strakke deadline? Wilt u er zeker van zijn dat items op tijd worden gemaakt en geleverd? Wilt u vrijwilligers voor de beursstand bijhouden? Met Spreadsheets beschikt u over één centrale locatie om al uw projectgegevens in realtime op te slaan, te delen en te updaten.

6

Verzamel en analyseer feedback in Formulieren zonder dat u een gegevensexpert nodig heeft

Wilt u een enquête onder uw doelgroep uitvoeren en daarna snel de resultaten bekijken en analyseren zonder hierbij een gegevensexpert te betrekken? Met Formulieren kunt u snel een online enquête samenstellen. U kunt reacties in realtime bekijken en ze vervolgens analyseren in grafieken en diagrammen in Spreadsheets.

7

Maak gemakkelijk een teamsite via Sites zonder hulp van de IT-afdeling zodat medewerkers de laatste informatie op één centrale locatie kunnen vinden

Heeft u genoeg van e-mails waarin om het nieuwste zakelijke sjabloon wordt gevraagd? Wilt u communiceren met uw team zonder massa-e-mails te verzenden? Met Sites kunt u een afdelingsportal maken en met iedereen delen zonder de IT-afdeling om hulp te vragen.

8

Maak uw managementpresentaties via Presentaties

Moet u een diapresentatie maken voor een ontmoeting met een klant? Moet u samen met uw team werken aan de keynote-presentatie van uw manager? Maak gezamenlijk gebruik van Presentaties om van de belangrijkste boodschappen en afbeeldingen een indrukwekkende presentatie te maken.

9

Maak een marketingteam-agenda voor leveranciers en medewerkers

Vraagt u zich altijd af wie op vakantie is en voor hoe lang? Wilt u alle projectdeadlines op één centrale locatie bewaren zodat medewerkers en leveranciers weten wanneer ze moeten leveren? Maak een teamagenda in Agenda om iedereen op de hoogte te houden van promoties, campagnedeadlines en planningen.

10

Vind de belangrijkste e-mails van uw klanten snel en gemakkelijk in Gmail

Wilt u een slimme mappenstructuur hebben? Heeft u liever dat Gmail e-mails voor u sorteert? U kunt filters en labels instellen om belangrijke e-mails sneller te vinden en hierop te reageren.